Referenties

Mond tot mond reclame het beste

“Als je als zelfstandige werkt, is het belangrijk dat je de afspraken nakomt. Ook als er ergens een noodreparatie is. Nog belangrijker is dat je perfect werk levert, want juist dan bouw je een klantenkring op. Er is geen betere reclame dan mond tot mond reclame.
-René van Zundert, REJA DAK-“


De heer Suijkerbuijk, Roosendaal
[Vernieuwen pannendak – reactie 27-09-2011]
“Reja Dak kwam (als één van de weinige) serieus naar het dak kijken. Goed meegedacht, duidelijke offerte gegeven. Alles goed op tijd geregeld (schoonmaken schoorsteen/container plaatsen/pannen leveren). In één dag was de klus geklaard……”
De heer Boot, Prinsenbeek
[Reparatie daknokken – reactie 31-01-2012]
“Hr. van Zundert heeft de zelfde dag nog contact op genomen om te komen kijken en is de volgende dag geweest, tot mijn verbazing constateerde hij dat het helemaal niet nodig was om alles te vernieuwen, het was een kwestie van hier en daar bij werken en zal later het werk uitvoeren voor de dan nog bepaalde prijs die veel goed koper is dan de opgeven 625.=euro . al met al meevaller,ondanks hij best werk wil op dit moment vond hij het niet correct om dit zo nu uit te voeren en voelde het een beetje de zaak oplichten en daar staat hij niet voor.”

Mevrouw Van Nispen, Breda
[Platdak bekleding vervangen en isoleren 3x3meter, reactie 04-08-2011]
“Ons dak heeft een nieuwe dakbedekking die geplaatst is door Fa. Reja Dak uit Etten-Leur. Eigenaar van het bedrijf was zeer attent. Tussen de buien door nam hij iedere keer zelf contact op om een afspraak te maken. Er werd snel en naar mijn mening vakkundig gewerkt. Wij zijn erg tevreden. Gemaakte afspraken werden 100% nagekomen. Nette offerte en rekening.”